tisdag, november 28, 2006

Fullmäktige: "Miljön är ingen pririterad fråga för moderaterna"

"Miljön är ingen pririterad fråga för moderaterna", det sa Fredrik Reinfeldt i P1:s partiledarutfrågning inför valet. Det har märkts tydligt här i Uppsala, så även på fullmäktige igår. Även om kommunalrådet Gunnar Hedberg (m) försökte med anfall-är-bästa-försvar-taktiken och ägnade nästan hälften av sitt inledningsanförande åt miljöfrågorna så var det pinsamt uppenbart att det inte var något annat än tomma ord.

Vissa folkpartister börjar få lite kalla fötter och kommer förhoppningsvis rösta med miljöpartiet när det gäller miljömålen!

Själv har jag, mycket olämpligt, tappat rösten. Inte den bästa förutsättningen inför kvällens och nattens övningar. Tips på hur man botar heshet mottages tacksamt. Apoteket.se meddelade att det enda sättet var att låta bli att prata. Lagom uppmuntrande!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ngn gång i min ungdom hade jag en flaska southern comfort hemma, ingen höjdare rent smakmässigt men den gjorde att jag kunde prata obehindrat en hel kväll, trots inledande total heshet. Biverkningen var dock hög feber dagen efter.

16:28  

Skicka en kommentar

<< Home