söndag, mars 18, 2007

Gå och göm dig Åke Tråk

Mona håller ett lysande tal och utnämner Sven-Otto Littorin (m) till "regeringens Lasse Brandeby". Fredrik Reinfelt tjurar och säger tråkiga saker. Den som har roligast vinner, glöm inte det Fredrik!
Skönt för övrigt att allt vansinnigt jagande av orangea plastbitar är över för i år. Och att det går bra för de Gröna i Finland.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

så det är till att ogilla bandybollar. Kan lova att om man bara börjar titta så upptäcker man att det är en kul sport. Det hör ju till som Uppsalapolitiker och -bo att uppskatta jakten på det röda nystanet, som tv:s och publikens krav gjort orange

09:19  
Blogger Johan Lundqvist said...

Jag diskriminerar ingen - är aktivt ointresserad av de flesta sporter :)

09:20  
Blogger Maria Gardfjell said...

Nej Åke Tråk gick inte heller på bandy. Det var en ganska rolig bildtext i UNT idag om att det inte var några riktiga kändisar på Studenternas och att några gamla moderater inte kan uppfylla den kvoten. Per Unkel - jag hade ju just förträngt att han fanns.... suck...

18:48  
Anonymous Anonym said...

Kul också att UNT bara tittade på sittande hedersläktare och där observerade en frånvarande Ove Törnqvist som den mest spännande. Själv såg jag Tomas Brolin på stående hedersläktare iförd Hammarbyhalsduk. Han kramade också rätt person vid ingången till vip-tältet och lyckades på så sätt tillskanska sig kaffebiljetter.

22:07  

Skicka en kommentar

<< Home