tisdag, december 12, 2006

Vad gör friherren von Essen på kvällarna?

Igår var det alltså möte med kommunfullmäktige. Valsedelsurnan som i vanliga fall står och samlar damm i kommunstyrelsens sammanträdessal blev flitigt använd denna kväll, eftersom det gång på gång blev omröstning om posten som andre vice ordförande i nämnderna.
Som jag befarat så hann vi aldrig fram till det ärende där jag skulle få svar på min interpellation om queer socialtjänst, och det kanske var tur det. Kommunalrådet, friherren von Essen (kd) hade nämligen inte bemödat sig att knåpa ihop något svar på interpellationen. Dåligt! Vad som tagit så mycket tid så att han inte ens kunnat svara på en enkel interpellation förtäljer inte historien. Kanske var det allt för många riddare av malteserorden som skulle dubbas?

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

imponerande vad du letar fram om von Essen

15:58  
Blogger Johan Lundqvist said...

Tack! I love Google! :)

22:30  
Anonymous Anonym said...

Var du glad över att han tar tid på sig. Karolina Hilding besvarade Jeanette Escanillas interpellation om nedskärningar inom förskolan på två röda och det svaret är oseriöst och innehållslöst, författat av den politiska sekreteraren. von Essen kanske tar sig tid att ta fram underlag och ta reda på hur det faktiskt förhåller sig.

16:07  

Skicka en kommentar

<< Home