onsdag, januari 24, 2007

Vad ska man säga?

Attendo Care får kritik från länsstyrelsen för hemtjänsten i Heidenstamsområdet igen. Mp, s och v i äldrenämnden sa upp avtalet i december, men alliansen tog första bästa chans och rev upp det beslutet den 2 januari. Kommer högerpartierna ta till sig av den nya kritiken och avsluta Attendo Cares verksamhet i Heidenstamsområdet? Läs mer om Attendo Care och den borgerliga majoriteten här.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hade det handlat om en bilverkstad, så hade bilverkstan hamnat på svarta listan hos Konsumentverket! Naturligtvis ska vårdgivare som missköter sitt uppdrag också hamna på svarta listan! Det räcker ju inte med att åtgärda brister för framtidens skull, det måste ju också straffa sig att man gjort fel, inget nytt förtroende med andra ord. Vårdgivaren borde bli av med sitt uppdrag på det misskötta vårdstället. En god idé är att Konsumentverket bedriver konsumentinformation om vårdgivares goda och dåliga sidor och det vore också bra för oss konsumenter av vård och omsorg att få insyn i vårdgivarens avtal med kommunen. Jag utgår ifrån att ett sådant avtal är en offentlig handling?

00:11  
Anonymous Anonym said...

Hejsan,
Ja, det är det - avtalet är en allmän och offentlig handling alltså. Det är bara att kontakta Uppsala kommuns Äldrekontor, telefon 018-7270000 och begära att få en kopia. Om de nu inte beslutar sig för att sekretessbelägga delar av det...

23:16  

Skicka en kommentar

<< Home