måndag, januari 08, 2007

Äntligen!

Det tog ett tag, men äntligen börjar Carl Bildts olje- och gasaktier (som jag skrivit om här, här, här och här) uppmärksammas på allvar. Miljöpartiet har anmält Calle till riksenheten mot korruption och överåklagare Christer van der Kwast har inlett en förundersökning om mutbrott. Dags för vaktombyte i Arvfurstens palats?

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Äntligen!!! Verkligen äntligen!
Carl Bildt verkar vara mediernas lilla gullegris och jag inte för mitt liv begripa varför! Är det för hans sätt att på bästa "Jan Guillou-maner" få alla samtalspartner att känna sig dumma och underlägsna?

Jag hörde precis honom i P1, jag tror det var Studio Ett, och han vägrade debattera i radio med Peter Eriksson. Naturligtvis frågade reportern honom varför, men svaret ifrågasattes aldrig, han lät bara Carl Bildt hållas. Så tycker jag ofta att Carl Bildt behandlas i media - han får väldigt stort utrymme medan andra politiker kritiseras, ifrågasätts, får stå till svars på ett helt annat sätt. Jag har inget emot att politiker granskas noga - inte heller att de behandlas med respekt, men det ska vara lika för alla. Allt Carl Bildt sa i radio var bara så himla dumt, så man undrar hur han överhuvudtaget blev påtänkt som minister, men han har ett sätt att låta intelligent även när han säger de dummaste saker, och många människor har svårt att verkligen lyssna på orden, och inte bara på kroppsspråk, tonfall osv. Han är med andra ord mycket skicklig på att hålla upp en intakt fasad. Det är lite skrämmande, typ twilight-zone, att ha en sån människa som utrikesminister.

22:10  

Skicka en kommentar

<< Home