torsdag, oktober 05, 2006

Grattis Sigtuna!

I min gamla hemkommun Sigtuna har det sedan valet varit oklart vilka partier som ska styra kommunen under de kommande fyra åren. I fullmäktige sitter hela tio partier och inget sk. "block" har tydlig majoritet. Idag presenterade miljöpartiet, socialdemokraterna och centerpartiet sin gemensamma plattform för att styra Sigtuna kommun. Hurra! De fyra gångna årens framgångsrika politik får fortsätta och nu med ett förstärkt inslag på den gröna kanten i och med att centerpartiet ingår i kommunledningen. Dessutom gör Anders Johansson (s) come-back på posten som kommunstyrelsens ordförande.

Rödgrön reda och blocköverskridande politik när den är som bäst! Grattis Sigtuna!

Andra bloggar om: , , ,

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

"De fyra gångna årens framgångsrika politik får fortsätta". Eh, va? Är det att kalla framgång när eleverna hamnar efter grannkommunernas elever både vad gäller slutbetyg och betyg på nationella prov? Eller när det bara byggs superdyra bostäder? När mina kusiner och deras klasskamrater på Odensala skola måste åka ända till Rosersberg för att ha idrottslektioner och det inte finns några pengar att bygga en liten gymnastiksal i Odensala eftersom att alla pengar gick till att överdriva idrottsplatsen i Tingvalladalen? När allt fler barn far illa? När arbetslösheten ökat från 2,2 - 4,2% på fyra år, trots fler arbetstillfällen på framförallt Arlanda? När fler lever på bidrag och transfereringar? När pensionärerna känner sig överkörda?
Sedan skall jag erkänna att Sigtuna kommun fysiskt är vackert med blommor, dyra konstverk och maffiga rondeller. Men vad gör det när människor inte mår bra?

Och vilka är centerpartiet du refererar till? Du måste väl ändå mena (s)enterpartiet? ;-p

Nåväl, vi båda sitter i opposition. Lite ömsesidig empati skulle inte skada, haha.

Douglas

22:53  
Anonymous Anonym said...

Grattis, bra jobbat!

23:50  
Anonymous Anonym said...

Grattis, bra jobbat!

23:51  

Skicka en kommentar

<< Home